Magazin > VIP
49 ogledov

Zvezdnica padla na žar

tori spelling
1/2
Profimedias
Igralka Tori Spelling je na velikonočnem kosilu doživela manjšo nesrečo, saj se je spotaknila in se poškodovala na prižganem žaru.

Tori Spelling je tokrat veliko noč z družino preživela v japonski restavraciji v Kaliforniji, kjer so se njej, možu in otrokom pridružili tudi prijatelji. Nerodna Tori se je spotaknila in se z roko naslonila na prižgan žar, na katerem hišni kuharji pred obiskovalci pripravljajo hrano.

"Videlo se je, da jo je zelo bolelo, a vseeno je skušala to skriti pred svojimi štirimi otroki, ki so se očitno zelo prestrašili,“ je povedal vir, ki je bil takrat v restavraciji. Tori je o tem na hitro pisala tudi na Twitterju in Instagramu, kjer je bila hvaležna za lepe praznike, čeprav jim je prekrižala pot njena nezgoda in s tem obisk bolnišnice.

Za plavolasko so v bolnišnici poskrbeli in ji povedali, da morajo hitro ukrepati, preden se ožganina zagnoji, poleg tega pa so ji morali presaditi del kože, saj bi sicer lahko prišlo do hujših komplikacij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.