Magazin > VIP
83 ogledov

Zvezdnica priznala, da je lezbijka

Ellen Page Reuters
Kanadska igralka in zvezdnica filma Juno, Ellen Page, je javno priznala, da je lezbijka.

"Danes sem tu zato, ker sem lezbijka," je na konferenci, namenjeni najstniškim gejem in lezbijkam, ki se je v petek odvijala v Las Vegasu, priznala Ellen Page.

"Utrujena sem od skrivanja in laganja," je v govoru prisotnim zaupala 26-letna igralka in dodala, da se je konference udeležila z željo, da bi pomagala mladim, ki se zaradi spolne usmerjenosti soočajo s stiskami.

Razložila jim je, da do družbe čuti odgovornost in da mora priznati, kaj si pravzaprav misli, želi: "Čudno je, ker kot igralka predstavljam industrijo, ki, vsaj v nekem smislu, postavlja standarde za vse nas. Ne le mladim ljudem, vsem. Lepotne standarde, predstave o dobrem življenju, o uspehu. Standarde, ki so me, pa čeprav težko priznam, zaznamovali. Vsi ti govorijo, kako se moraš obnašati, kako igrati, kaj obleči in kakšen moraš biti. Poskušala sem se držati nazaj, biti unikatna, slediti srcu, a je bilo zelo težko."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.