Magazin > VIP
270 ogledov

Zvezdnica tehta le 32 kilogramov!

Allegra Versace
1/5
Profimedias
Allegra Versace, hčerka modne oblikovalke Donnatelle Versace, naj bi tehtala le še 32 kilogramov.

Donnatella je leta 2007 javno priznala, da ima njena hčerka anoreksijo. Allegra se je zdravila, nekaj časa se je počutila bolje, nato pa se je bolezen vrnila.

28-letnico so pred nekaj tedni na ulici ujeli paparaci. Fotografije so strašljive. Allegrine noge in roke so tanke kot vžigalice, njena lica upadla … Tehtala naj bi le 32 kilogramov.

Allegra je o svojih zdravstvenih težavah spregovorila pred tremi leti. Povedala je, da si želi anonimnosti in da jo priimek Versace zelo obremenjuje. Obdobje anoreksije je označila za "obdobje odsotnosti“. "Nisem si želela prepoznavnosti. Študirala sem igro. Uživala sem v snemanju neodvisnih filmov, ki jih morda nihče ne bo videl. /.../ Kamor koli sem šla, so ljudje v meni videli le Versacejevo. Temu nisem mogla ubežati in škodilo mi je,“ je povedala Allegra, ki je pri osemnajstih letih podedovala polovico modnega imperija. Zapustil ji ga je njen slavni stric Gianni Versace.

Versacejeva se zaveda odgovornosti, ki jo kot solastnica nosi za uspeh družinskega podjetja. Se zaveda tudi tega, da potrebuje pomoč?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.