Magazin > Lepota & telo
21 ogledov

Zvezdnice dokazale, da se znajo obleči

Kylie Minogue
1/43
EPA
Včeraj so vsi, ki v modnem svetu kaj veljajo, blesteli na rdeči preprogi prireditve Met Gala, ki jo je gostila najbolj znana modna urednica Anna Wintour.

Na prireditvi Met Gala je prostor le za modne presežke. Letos si je gostiteljica Anna Wintour zamislila večer v znamenju kreacij, ki spominjajo na prave modne skulpture, in verjamemo, da je gostje z izborom oblačil niso pustili ravnodušne.

Nas je v kreaciji Oscarja de la Rente očarala Sarah Jessica Parker, v zapeljivi Guccijevi obleki je prisotnim gotovo jemala dih Blake Lively, romantično spogledljiva je bila v kracija Oscarja de la Rente Taylor Swift.

Veliko navdušenja so poželi tudi zvezdniški pari – verjetno nihče ni spregledal Davida in Victorie Beckham, ki je seveda blestela v lastni kreaciji, fotografske objektive sta pritegnila Sean Penn in Charlize Theron, drzna sta bila Beyoncé Knowles, ki je izstopala v kreaciji Givenchy Couture, in Jay Z, navdušili pa so nas tudi pravi modni pari – oblikovalec in zvezdnica, ki je nosila njegovo kreacijo, med katerimi sta izstopala Zac Posen in Dita Von Teese.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.