Magazin > VIP
2 ogledov

Zvezdnik jo je ostro napadel na Twitterju

Rebecca Francis
1/2
Reševalni pas/Twitter
Rebecca Francis je navdušena nad lovom nad divjimi živalmi in tega vsekakor ne skriva. Britanski igralec se njenmu navdušenju ne more načuditi in jo je na Twitterju tudi ostro napadel.

Plavolaska iz zvezne države Utah je na svojih socialnih omrežjih brez slabe vesti objavljala fotografije z divjimi živalmi, ki jih je sama ubila. Med njimi so levi, žirafe, grizliji in druge. Te fotografije je očitno videl tudi britanski igralec Ricky Gervais, ki svoje zgroženosti ni mogel skriti. Objavil je fotografijo, kjer Rebecca Francis leži ob mrtvi žirafi in zraven zapisal: "Kaj se je moralo tebi zgoditi v življenju, da si želiš ubiti tako lepo žival in nato nasmejana pozirati z njo, po tem, ko jo ubiješ?“

Rebecca je sicer zmagovalka resničnostnega šova Ekstremen lov (Extreme Hunting) in voditeljica oddaje Oko lovca (Eye of the Hunter). Pohvalila se je, da je lovila že različne živali – zebre, rise, medvede, lose, ovce, ovne, jelene, koze … Pohvalila se je tudi, da je lovila celo v času nosečnosti.

Na Twitterju so jo že pred Rickyjevo objavo mnogi napadali, zdaj pa je število nasprotnikov drastično naraslo. Rebecca je smrt žirave želela opravičiti z izgovorom, da je bila situacija neizbežna in da živali ni bilo več pomoči.

"Ko sem pred petimi leti obiskala Afriko sem mislila, da ne bom nikoli v življenju ubila žirafe. Pokazali so mi staro žirafo, ki je sama hodila po svetu in je bila osamljena, saj jo je krdelo očitno zapustilo. Zaprosili so me, da lokalnim ljudem priskrbim hrano in zato je bila smrt žirafe neizbežna. Meso so izkoristili za hrano, rep za nakit, kosti pa za gradnjo in nakit. Tako je bil vsak del žirafe koristno predelan. Hvaležna sem, da sem bila del nečesa tako dobrega,“ se zagovarja plavolaska.

Igralec Gervais njenim izgovorom ni nasedel in objavil še eno fotografijo. Na tej je slikana z mrtvim levom, pod njo pa je pripisal: "Tako zelo je ponosna sama nase. Najbrž je tudi s tem levom nahranila lokalne ljudi.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.