Šport
23 ogledov

Zvezdnik lige NHL hospitaliziran

evander kane Profimedias
Hokejska ekipa Buffalo Sabres je po poškodbi Jacka Eichela ostala še brez napadalca Evanderja Kanea.

Po večmesečnem premoru je redni del najmočnejše hokejske lige na svetu že v polnem zagonu. Buffalo Sabres so v prvem krogu gostili Montreal Canadiens in izgubili z 1:4.

Bolj kot poraz pa trenerju Danu Bylsmi preglavice povzročajo poškodbe njegovih hokejistov. Potem ko se je na treningu poškodoval Jack Eichel, ki bo zaradi težav z gležnjem odsoten več tednov, jo je na tekmi s Kanadačni skupil še Evander Kane.

Napadalec Buffala se je v zaključku druge tretjine zapletel z branilcem Alexeijem Emelinom, ki ga je odrinil na tla, Kane pa je nato silovito treščil v ogrado hokejske ploskve in se pričel zvijati od bolečin. Neuradno gre za poškodbo leve roke, hokejista pa so prepeljali v lokalno bolnišnico.

Za zdaj nič ne kaže, da bo Buffalu uspelo prekiniti negativni niz in se prvič po sezoni 2010/2011 uvrstiti v končnico lige NHL, a glede na dolžino rednega dela sezone, ki šteje kar 82 tekem, se v tem pogledu lahko še marsikaj spremeni.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.