Šport
16 ogledov

Zvezdnik najel 10 spremljevalk

franck ribery EPA
Franck Ribery se je moral 24. novembra zglasiti na policiji, kjer so ga zaslišali v povezavi s prostitucijo. Francoz je prijatelju dal 15.000 evrov, ta pa je za konec tedna najel deset deklet.

Pet let je minilo od škandala v katerem se je znašel Franck Ribery, ko se je zapletel s takrat mladoletno prostitutko Zahio Dehar, zdaj pa je član münchenskega Bayerna poskrbel za nove govorice. Francoski Closer je tako zapisal, da je s pomočjo prijatelja najel deset deklet z escort agencije, zaradi tega pa ga je nato čakal pogovor s policisti. 

Ryberyjev prijatelj naj bi vsaki od deklet dal 500 evrov za konec tedna v Münchnu, 10.000 evrov pa je 'premeteno' zadržal zase. Preiskava še traja, francoski mediji pa so že zapisali, da naj bi bila ena od spremljevalk mladoletna.

"Ko so nas poklicali, nisem vedela za koga gre. K meni je prišel človek in me vprašal, če bi za 500 evrov preživela vikend v Münchnu. Na to sem pristala. Dobile smo brezplačne vozovnice za avion, urejeno je bilo tudi prebivališče. Takrat smo spoznale Riberyja. Bil je vljuden, pil je šampanjec in kadil. Mislim, da ni vedel, da teh 500 evrov vključuje le druženje, ne pa seksa. Spoznal je, da je tisti človek večino denarja pospravil v svoj žep," je za Closer dejala ena od spremljevalk.

Francoska reprezentanta Ribery in Karim Benzema sta se leta 2011 že znašla na naslovih zaradi druženja z mladoletno Zahio, kasneje pa jih je sodišče oprostilo, saj naj ne bi mogla vedeti, da je bila omenjena prostitutka stara le 16 let.

Benzema je vpleten tudi v škandal zaradi izsiljevanja soigralca iz reprezentanca Mathieua Valbuene, ki so ga posneli ob spolnem odnosu z neznanko. Tožilci imajo dokaze, da je nogometaš madridskega Reala pomagal izsiljevalcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.