Magazin > VIP
50 ogledov

Zvezdnik Obalne straže z nožem nad moškega

Jeremy Jackson Flynet
Jeremy Jackson, ki je v seriji Obalna straža igral Hobieja Buchannona, je z nožem napadel nekega moškega, menda člana tolpe.

Jeremy Jackson je bil v 90. letih na vrhuncu svoje slave. Po koncu serije pa filmskih ponudb ni bilo več veliko, tudi zato, ker je Jackson zabredel v težave z drogami. Sedaj pa so 34-letnega zvezdnika celo aretirali. Z nožem naj bi v roke in trebuh zabodel nekega moškega.

Igralca so aretirali v soboto, ko je vdrl v neko stanovanje. Med aretacijo je policija ugotovila, da nekdanji zvezdnik ustreza opisu moškega, ki je bil dan prej udeležen v prepir.
Zgodba, ki jo je Jackson povedal policiji, je bila neverjetna …

Igralec trdi, da je preko spletne strani Airbnb najel stanovanje, v katerem se je nameraval zabavati z več ženskami. Na žuru pa se je nenadoma pojavil moški, ki naj bi ga pretepel in mu ukradel 2300 dolarjev. Ena od udeleženk zabave mu je nato rekla, da pozna nekoga, ki bi mu lahko pomagal dobiti denar nazaj.

Na zabavi se je tako pojavil še ta moški, ki pa Jacksonu ni hotel pomagati, ampak ga je menda prav tako poskušal okrasti. Jackson celo trdi, da mu je grozil s pištolo in da se je z nožem le branil. Napadalec naj bi nato zbežal.

Jackson je imel razlago tudi za vdor v tuje stanovanje. Pravi, da se je naslednji dan vrnil v najeto stanovanje, ker je pozabil nekaj svojih reči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.