Slovenija
26 ogledov

Zvezdnik Olimpije z lepo gesto presenetil šefa doma upokojencev

blessing eleke gorica Katarina Ponjavić
Objava, ki jo je na Facebook strani novogoriškega doma upokojencev sinoči zapisal direktor Bojan Stante, je danes kot virus zakrožila po spletu. Opisal je lepo gesto Blessinga Elekeja, nekdanjega nigerijskega nogometaša, ki je do nedavnega igral za Novo Gorico, sredi januarja pa se je preselil v ljubljansko Olimpijo.

"Gospod je stanoval z dvema kolegoma v bližini novogoriškega doma za upokojence. Vsak dan so hodili mimo naše stavbe, tudi mahali našim varovancem. Nekega dne se je temnopolti gospod pojavil v moji pisarni, z velikim nasmehom na obrazu, mi dal 50 evrov in rekel, da je to za naše ljudi. To se je nato ponovilo še enkrat," nogometaševo dobrosrčnost opisuje Stante. 

Pred časom se je v našem domu oglasil temnopolti mož z bankovcem za 50 eur v roki, rekoč "this is for your people". Po...

Posted by Dom upokojencev Nova Gorica on Tuesday, February 9, 2016

 

"Zdaj ta gospod igra nogomet v Ljubljani, včeraj je prišel na obisk v Novo Gorico, se ustavil v našem domu ter spet prinesel denar. Tokrat me žal ni bilo v pisarni.  Zdela se mi je zelo lepa gesta, ker ni nič zahteval v zameno, nič ni pričakoval. Je prijeten možakar, z velikim in toplim nasmehom," dodaja direktor novogoriškega doma upokojencev.

Za komentar smo želeli vprašati tudi Blessinga Elekeja. Iz ljubljanske Olimpije so nam sporočili, da je nogometaš ravno na treningu, njegovo izjavo pa da nam bodo zagotovili, ko se ta konča. Na njihov klic še čakamo.

Olimpija naj bi Novi Gorici zanj plačala 800 tisočakov

Nigerijski napadalec je bil izjemno strelsko uspešen v dresu Novogoričanov, zabil je 12 zadetkov v prvi slovenski ligi, izkazal pa se je tudi zunaj nogometnih zelenic.

Nigerijec - zanj naj bi Olimpija Gorici plačala 800.000 evrov, kar je rekorden znesek za prestope med slovenskimi klubi - se je sicer izkazal že tudi pred tem, z drugimi nogometaši je tako pred časom priskočil na pomoč deklici, ki želi shoditi.

Stante pa medtem poudarja, da bi bilo krivično, če ne bi omenil, da veliko pomagajo tudi svojci njihovih varovancev, ki domu za upokojence darujejo tako denar kot obleke.  

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.