Magazin > VIP
91 ogledov

Zvezdnik Sedmih nebes priznal svoje grehe

stephen collins Profimedias
Igralec Stephen Collins je priznal, da je spolno nadlegoval tri mladoletna dekleta.

"Pred 40 leti sem naredil nekaj groznega, kar globoko obžalujem. Odkar sem to storil, se poskušam pokoriti. Ker je več medijskih organizacij pred dvema mesecema objavilo posnetek, ki ga je leta 2012 med zakonsko terapijo na skrivaj posnela moja takratna žena Faye Grant, sem se odločil, da o tem javno spregovorim,“ je v sporočilu za javnost zapisal igralec in dodal, da je posnetek sprožil namigovanja, ki so mnogo hujša od tega, kar se je dejansko zgodilo.

Collins je tudi razložil, zakaj se žrtvam ni opravičil. "15 let pozneje sem dobil priložnost in se eni od žensk opravičil. Bila je izredno dobrodušna. K ostalima dvema pa nisem pristopil, saj sem tekom terapije spoznal, da lahko moja neposrednost odpre stare rane.“

Collins bo več razkril v poglobljenem pogovoru s Katie Couric.

Collins je na posnetku, ki ga je posnela žena, priznal večletno nadlegovanje ženine mladoletne sorodnice. Zvezdnik je med drugim povedal, da ji je večkrat pokazal svoje genitalije in jo prisil, da se jih je dotaknila. 67-letnik naj bi poleg tega nadlegoval še druge najstnice, med drugim sosedo in neko 12-letnico iz New Yorka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.