Magazin > VIP
23 ogledov

Zvezdnik Somraka uriniral po letališču

Bronson Pelletier Yotube
Mladi igralec Bronson Pelletier, ki je zaslovel z vlogo volkodlaka v priljubljeni v sagi Somrak, se je na letališču v Los Angelesu brez pomisleka polulal na preprogo.

Vidno alkoholiziran 26-letni igralec si je sredi znanega letališča LAX v Los Angelesu naredil pravo sramoto. Po tem, ko so ga zaradi vinjenosti vrgli iz letala, ga je član osebja letališča skušal pomiriti, a Bronson je imel druge stvari v mislih. Po prestopanju pred terminalom je iz hlač nenadoma potegnil svojega prijateljčka in se kar tam polulal na preprogo.

Gospod v rdečem suknjiču je potrpežljivo čakal, da je Bronson opravil potrebno, potem pa je prišel policist in ga vklenil. Zvezdnik se bo moral zaradi incidenta 7. januarja zagovarjati na sodišču, njegov tiskovni predstavnik pa je že sporočil, da ima Bronson "težave", ter da si bo poiskal pomoč. No, naj si prihodnjič poišče predvsem stranišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.