Šport > Nogomet
11 ogledov

Zvezdnik Uniteda v hudi nesreči

Marcus Rashford Profimedias
Novo leto se ni začelo na najboljši način za mladega zvezdnika rdečih vragov.

Angleški reprezentant in član Manchester Uniteda Marcus Rashford je v tem letu že doživel hujšo prometno nesrečo. Na srečo jo je mladi napadalec odnesel le z nekaj bolečinami, praskami in odrgninami, njegov Mercedes CLA 45 coupe, gre za vozilo vredno okoli 70.000 evrov, pa jo je skupil precej huje.

Nesreča se je zgodila, ko se je 19-letni nogometaš vračal s treninga domov. Vir, ki je spregovoril za Sun, ta se je razpisal o nesreči, ki se je zgodila na začetku leta, je o dogodku dejal: "To je bila res neprijetna izkušnja za Marcusa, ki ima vozniški izpit le kakšni dve leti. Je previden voznik, njegov avtomobil pa mu je zelo pri srcu, kupil ga je takoj po podpisu zadnje pogodbe. Drugi voznik se je preprosto zaril v zadnji del njegovega vozila na voznikovi strani. Igralec je bil pretresen, a jo je odnesel brez trajnih poškodb. Avtomobil ni imel te sreče."

 

Po pisanju Suna nogometaš ni bil kriv za nesrečo, enako so dejali tudi pri Manchester Unitedu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.