Magazin > VIP
39 ogledov

Zvezdnik Zvezdnih stez umrl v čudni nesreči

Anton Yelchin Profimedias
V neobičajni nesreči je umrl komaj 27-letni zvezdnik Zvezdnih stez Anton Yelchin.

Anton Yelchin je umrl v nesreči s svojim avtom. Ker se danes zgodaj zjutraj po lokalnem času ni pojavil na srečanju s svojim prijateljem, je ta odšel k njemu domov v dolini San Fernando ter ga po poročanju Justjared.com mrtvega našel stisnjenega med avtomobil in poštni nabiralnik iz opeke.

Policija je sporočila, da je bil motor avtomobila še vedno prižgan, hkrati je bil v nevtralni prestavi. Več podrobnosti v tem trenutku ni znanih, vse pa kaže, da se je avto na klančini nenadzorovano pričel premikati in je ob tem povozil igralca.

Anton Yelchin je veljal za karizmatičnega igralca, ki je nase prvič resno opozoril z vlogo v trilerju Alpha Dog. Sodeloval je tudi v filmu Terminator: Odrešitev ob boku Christiana Balea. Njegove največje vloge pa je prinesla trilogija Zvezdne steze, kjer je upodobil Chekova. Tretji del bo v kinomatografe prišel julija. 

Yelchin je bil rojen v Rusiji, ko je bil še majhen, pa sta se njegova starša, sicer profesionalna drsalca na ledu, preselila v ZDA. Bil je edinec, poroča ABC News.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.