Magazin
52 ogledov

Zvezdniki znane serije izgubili sodelavko

nina dobrev Instagram
Ian Somerhalder, Nina Dobrev in Paul Wesley, igralci serije Vampirski dnevniki, so se na družbenih omrežjih poslovili od sodelavke Sarah Jones.

sarah jones | Avtor: Facebook Facebook
Zvezdniki serije Vampirski dnevniki s svojimi oboževalci zelo pogosto delijo vesele trenutke s snemanja nadvse priljubljene nadaljevanke. Tokrat pa so svetu sporočili žalostno novico: v 28. letu starosti je umrla njihova sodelavka Sarah Jones.

Jonesova je kot asistentka snemalca sodelovala pri snemanju filma Midnight Rider. Povozil jo je vlak, ko se je za potrebe prizora postavila na tračnice. Za zdaj ni jasno, ali je imela ekipa za snemanje ob železniških tirih dovoljenje.

Igralka Nina Dobrev in Paul Wesley sta se od sodelavke poslovila na Instagramu. Objavila sta fotografijo s filmsko klapo, na kateri piše RIP Sarah Jones. "Televizijska družina serije Vampirski dnevniki je izgubila ljubljeno osebo. Čudovito dušo. Prijateljico. Pogrešam te, Sarah. Za vedno boš del nas," je ob fotografiji zapisala Nina.

"Moje srce je težko. Jaz in ekipa Vampirskih dnevnikov sva izgubila ljubo sestro. Prehitro nas je zapustila čudovita ženska. Objemite svoje najdražje, močno jih objemite," pa je na Twitterju zapisal Ian Somerhalder.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.