Magazin > VIP
135751 ogledov

Govori se, da se je Petar Grašo zapletel s to lepo Slovenko

Petar Grašo Instagram
Je njegovo pozornost res ujela svetlolasa Sonja?

Nedavno je Balkan presenetil zvezdniški razhod pevcev Petra Graša in Danijele Martinović, ki sta kar 25 let veljala za enega najbolj tednih estradniških parov. Ugibanj, zakaj sta se razšla, je veliko in tudi pripisovanju novih simpatij se ne moreta izogniti.

Na seznam deklet, ki naj bi po razhodu omrežile Graša, je prišlo tudi ime lepe slovenske vinske strokovnjakinje Sonje Erčulj, ki dela za znano prleško vinsko družino Puklavec. Da so Sonjo in Graša opazili skupaj, se je začelo sušljati po Sonjini domači občini, Dobrepolje. Pa je res kaj na tem?

"Drži, da sodelujemo poslovno, zasebno pa nisva povezana, nikakor ne," je za zurnal24.si komentirala Sonja, ki jo govorice, ki se širijo po njenem domačem kraju, ne presenečajo: "To je majhen kraj in marsikaj se govori. Očitno je to zato, ker ljudje ne razumejo, kaj pomeni poslovno sodelovanje."

Vinska klet Puklavec Family Wines, kjer dela Sonja, namreč proizvaja penino, ki nosi pevčevo ime, in sicer penino rose Grašo. Da je pevec velik ljubitelj slovenske kulinarike in vin, ni skrivnost, pogosto namreč obišče tudi znano gostilno v Brežicah. 

Sonja Erčulj | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:30 12.maj 2021.

    Sta bila res par z Danielo ali je bila to gluma za javnost? Verjetno ne bomo nikoli vedeli. Tole z blond vinarko je pa ena za lase privlečena novica.

  • Baraba1952 17:40 11.maj 2021.

    Grašo in Plestenjak ne marata žensk

  • alan43 15:18 11.maj 2021.

    Če je pa ta fejk blondinka lepa...

Sorodne novice