Bitka ambientov: Chelsea Clinton in Ivanka Trump

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vam je ljubši Chelsiin sproščeni ali Ivankin uglajeni slog pri opremi stanovanja?
Oglej si celoten članek

Ivanka Trump in Chelse Clinton - čeprav zaradi lojalnosti druižini na nasprotnih straneh v predvolilnem boju - sta dolgoletni prijateljici, ki ju povezuje isti socialni krog. Skupni pa jima niso zgolj prijatelji, temveč tudi odličen okus za opremo doma.

Stanovanje Chelsea Clinton na njujoški peti aveniji ima odprto kuhinjo, opremljeno za profesionalnega kuharja in odličen pogled na Madison Square Park. Ivanka Trump pa domuje na aveniji Park in se lahko pohvali z veliko kolekcijo umetnin in visokotehnološko kuhinjo. Pokukajte v obe stanovanji in povejte, katera je zmagovalka bitke ambientov! 

Stanovanje Celsea Clinton se lahko pohvali s tremi spalnicami, visokimi stropovi in pametnim sistemom, ki upravlja z žaluzijami, lučmi in zvočniki.

 

Stanovanje Ivanke Trump je približno dvakrat večje od Clinotnovega, pohvali pa se lahko s štirimi spalnicami in panoramskim pogledom na Manhattan.

via Elle Decor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.