Grenivka: odlična alternativa za čiščenje kopalnice

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ustvarite pravo wellness vzdušje s tem hitrim in naravnim receptom za dišečo in čisto kopalnico.
Oglej si celoten članek

Čeprav kupljena čistila odlično očistijo vašo kopalnico, so polna kemikalij, ki jih ne znamo niti izgovoriti ter nam povzorčajo glavobole, kadar jih uporabljamo v neprezračevanih prostorih. Preizkusite to naravno alternativo in za spremembo uživajte v čisti in dišeči kopalnici. Gumijaste rokavice niso potrebne!

Potrebujete: grenivko in sol

Kako se lotiti? Čeprav za čiščenje kopalnice že nekaj časa uporabljamo vinski kis in sodo bikarbono, pa je dišeča kombinacija grenivke in soli odlična, če želimo ustvariti pravo wellness vzdušje. Polovico grenivke obilno potesite s kuhinjsko soljo, nato pa natresite še približno četrtino skodelice soli po površinah, ki jih želite očistiti (površine najprej malenkost navlažite). Grenivko uporabite namesto gobice in zdrgnite umazanijo, medtem ko iz grenivke iztiskate njen sok. Citronska kislina bo odstranila vodni kamen, sol pa bo površine razkužila. Sperite z mlačno vodo.

In potem? Nekaj svečk, dobra knjiga, kozarec vina, milni mehurčki. Uživajte!

Fotografija via PureWow

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.