Ideja: ustvarite preprosto zeleno steno

Foto: Žurnal24 zelena stena Foto: Žurnal24 zelena stena Foto: Žurnal24 zelena stena Foto: Žurnal24 zelena stena
Številne lončnice, ki jih imate razporejene po hiši, preprosto združite v impresivno zeleno steno.
Oglej si celoten članek
V notranji opremi se je pred časom pojavil trend t.i. zelenih sten. Ta tend, ki je sicer prijeten na pogled, pa je lahko uporabniku neprijazna rešitev: zaradi posebne podkonstrukcije je izvedba tehnično zapletena in draga, zalivanje je igra na srečo (zaliti je potrebno vse rastline hkrati, ne glede na njihove potrebe po vodi), menjava rastlin pa nočna mora.
 
Našli smo preprosto in funkcionalno alternativo: namesto tehnično zapletene konstrukcije raje posezite po običajni jekleni stalaži, ki jo napolnite z lončnicami (le-te imate najbrž že doma, v nasprotnem primeru pa predlagamo, da zasadite začimbnice in dišavnice).
 
Stalažo lahko prestavljate po prostoru (prislonite jo ob steno, uporabite kot delilec prostorov, lahko pa jo kombinirate z odlagalno površino, npr. v veži). V primeru, da se vam rastline posušijo, jih lahko posamično menjate z novimi.
 
Voila! Zelena stena še nikoli ni bila tako preprosta.
 
Fotografije via @rashidjohnon in contemporist
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.