Iz Milana v vašo jedilnico

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sanjate o jedilnici, ki bo oblikovalsko napredna, a blizu naravi? Uporabna, a barvita in iz nepričakovanega materiala? Klasično opremljena z nekaj industrijskimi poudarki? Na kup smo za vas izbrali prav to: najboljše iz milanskega pohištvenega sejma.
Oglej si celoten članek

1 Slim gold, Vertigo Bird // 2 36e8, Lago // 3 miza Auckland s plošlo Kauri, Riva 1920 // 4 Remo Wood, Plank // // 5 Kula, Normann Copenhagen // 6 Krenit, Normann Copenhagen

1 - Slim too long, slim too short

Preprostost je ponovno vodilna tema svetil iz serije Slim too. Neposredna "surovost" dveh aluminijastih profilov, v katerih se skrivata tako LED svetlobni vir, kot tudi elektronika , sveti s svetlobo, ki je minimalna in neinvazivna, obenem pa pusti pečat na prostoru.

Primerne so tako za domačo kot tudi pisarniško uporabo, na voljo pa so v množici barvnih kobinacij in velikosti.

Več informacij: Vertigo Bird

 

2 - 36e8, Lago

Kuhinja 36e8 je pravo nasprotje običajne, nagnetene in težke kuhinje. 36e8 ni sestavljena iz običajnih modulov z dimenzijami večkratnikov 15 in 30 cm, temveč je ustvarjen nov modul z dimenzijo 36,8 cm. S kvadratnim modulom smo osvobojeni tradicionalne kuhinjske mreže in lahko ustvarjamo popolnoma nove kompozicijske vzorce, ki lahko vodijo v presenetljive volumne in oblike. Kuhinjske stene lahko prekrijete z nenavadnimi oblikami dreves, oblakov, jastogov ali abstraktnimi oblikami.

 

3 - Miza Auckland s ploščo Kauri

Ta miza je narejena iz starega lesa, ki je tisočletja ležal v barju Kauri na Novi Zelandiji. Starost lesa je med 7 in 50 tisoč leti. Posebna struktura blata, v katerem je les ležal ter pomanjkanje kisika v zemlji pomenita, da les ni fosiliziral in je še danes kot da bi ga ravnokar posekali. Vseeno pa se v razpokah in škrbinah kažejo šarmantni znaki staranja.

Prav starost tej izjemni mizi daje svoj čar.

Prodaja: Studio Culina, Kajakaška cesta 40a, Ljubljana - Šmartno

 

4 - Remo Wood, Plank

Stol Remo je brezčasen zaradi svoje preproste, a elegantne oblike. Dve krivljeni vezani plošči, ki stol sestavljata, sta obdelani z naravno površinsko obdelavo v beli, orehovi, sivi in črni barvi.

 

5 - Krenit, Normann Copenhagen

Jeklene posode v petih različnih velikostih in devetih barvah bodo gotovo popestrile prav vsak obrok in poskrbele za barvno in materialno presenečenje!

 

6- Kula, Normann Copenhagen

Podstavek za posode je narejen iz volne, vsak kos pa je unikat. Na voljo je v črno-beli ali barvni različici.

Foto: arhiv proizvajalcev

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.