Ko lahko kopalnico uredite točno tako, kot želite

Foto: Žurnal24 Magnetka Foto: Žurnal24 Magnetka Foto: Žurnal24 Magnetka Foto: Žurnal24 Magnetka Foto: Žurnal24 Magnetka Foto: Žurnal24 Magnetka Foto: Žurnal24 Magnetka
Magnetni sistem vam dovoljuje, da kopalnico opremite in prilagodite po potrebi.
Oglej si celoten članek

Stenski sistem Magnetika, ki jo je Ferruccio Tasinato oblikoval za Ronda Design, je nov sistem za svobodno, kreativno in estetsko opremo kopalnic. S tem, ko na steno apliciramo kovinsko ploščo, pridobimo poligon za pričrstitev velikega števila tako funkcionalnih kot dekorativnih kosov opreme v različnih kompozicijah, ki jih lahko poljubno spreminjamo. Pri uporabi sistema Magnetka ni pravil in omejitev pri eksperimentiranju, saj se sistem prilagaja trenutni inspiraciji in želji po spremembi domačega okolja glede na potrebe.

Ogledala, držala za brisače, omarice, držalo za toaletni papir, šatulje za nakit in držalo za rožo so le nekateri izmed mnogih standardnih pripomočkov v različni površinski obdelavi, ki jih lahko na kovinski trak pričvrstite in kombinirate glede na osebno estetiko.

Vir: Interiorzine

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.