Minimalistične sanje

Foto: Žurnal24 Garsonjera v srcu Prage, Anton Medvedev Foto: Žurnal24 Garsonjera v srcu Prage, Anton Medvedev Foto: Žurnal24 Garsonjera v srcu Prage, Anton Medvedev Foto: Žurnal24 Garsonjera v srcu Prage, Anton Medvedev Foto: Žurnal24 Garsonjera v srcu Prage, Anton Medvedev Foto: Žurnal24 Garsonjera v srcu Prage, Anton Medvedev Foto: Žurnal24 Garsonjera v srcu Prage, Anton Medvedev Foto: Žurnal24 Garsonjera v srcu Prage, Anton Medvedev Foto: Žurnal24 Garsonjera v srcu Prage, Anton Medvedev Foto: Žurnal24 Garsonjera v srcu Prage, Anton Medvedev
Majhna garsonjera izgleda ogromna zaradi oblice naravne svetlobe in pozorne izbire materialov.
Oglej si celoten članek

Garsonjera v srcu Prage je kot iz minimalistovih sanj. Zemeljski odtenki, naravne tkanine, industrijski materiali, pomešani z izbranimi oblikovalskimi kosi in moderno tehnologijo, in pa predvsem surove opečne stene in hrastov ladijski pod stanovanju dajo pridih umirjenosti.

Kljub obilici elementov – če pogledamo zgolj zelo zanimivo jedilno mizo, ki hkrati služi kot prostor za rastline, ali pa na steno obešeno kolo ter popolnoma neklasičen kuhinjski dizajn – stanovanje deluje koherentno zaradi izbire naravnih materialov v podobnih odtenkih.

Za opremo garsonjere je zaslužen notranji oblikovalec Anton Medvedev.

Vir: Trendland

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.