Načrtovanje vašega doma

Foto: Idejum Parcela prej - potem Foto: Idejum Sprememba notranje podobe stanovanja Foto: Idejum Nočna - dnevna možnost preureditve Foto: Idejum Render - izgradnja Foto: Idejum Preureditev prej potem
Ko načrtujete svoj dom je modro sodelovati z arhitektom. Bodisi gre le za nekaj notranjih premikov v stanovanju bodisi je zasnovan celoten objekt.
Oglej si celoten članek

Kvaliteten arhitekt vam ne bo ponudil hiše na ključ, temveč vam bo pomagal do ključa hiše. Prva faza idejne zasnove je izrednega pomena. Običajno jo pri hišah iz katalogov preskočimo ali jo zgolj površinsko pregledamo. Vselimo se v prodajni paket in počasi spoznavamo pomanjkljivosti, na katere nas ni nihče opozarjal. Vsaka arhitektura je specifičen objekt v kontekstu, saj univerzalnost ne obstaja.

Še obstajajo tisti, kateri prenašajo sporočilo o varstvu kulturne dediščine, ki ga v splošnem v Sloveniji več ne znamo koristiti.  Kot rezultat imamo šokantne prenove, novogradnje in prizidke, ki so povsem odtujeni z modrostjo in uporabnostjo graditeljev nekoč. Takšni domovi so nefunkcionalni in energetsko potratni. Veliko jih je hkrati zgrajeno tudi na črno. S pomočjo Idejum nepremičnin boste dobili paket znanja iz arhitekture, pomoč v primeru prodaje ali nakupa bivalne enote, ter človeka, kateremu je mar tako za funkcionalnost znotraj štirih sten, kot prijetno zunanjo podobo slovenske hiše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.