Najboljši način za čiščenje oken

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tudi vi čistite okna s štirimi različnimi pripomočki, ki jih mukoma vlečete iz sobe v sobo (oziroma jih pozabljate zvleči iz sobe v sobo), hkrati pa preklinjate velike okenske površine in arhitekte, ki so si jih zamislili? Ta trik vaših babic vam bo spremenil življenje (na bolje).
Oglej si celoten članek

Za kristalno čiste okenske površine potrebovali le... časopisni papir, namočen v domačo mešanico čistilnih sestavin.

Potrebujete: časopisni papir in pa v manjši posodi zmešani dve skodelici  vode s ¼ skodelice alkoholnega kisa in nekaj tekočega mila.

Kako naprej? Pomočite časopis v mešanico in obrišite okno najprej s krožnimi, nato pa še z vodoravnimi/navpičnimi gibi (kar vam je lažje, oziroma odvisno od mišic, ki jih želite utrditi – na žalost vam fizična komponenta čiščenja ne uide).

Zakaj deluje? Papir in črnilo namreč površino stekla spolirata, mešanica DIY čistila pa ga očisti.

In zdaj? Sedite in uživajte v razgledu.

Fotografija: Flickr

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.