Nakup pohištva: v salonu ali na spletu?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pri nakupu materialov za prenovo stanovanja, gospodinjskih aparatov ter pohištva sledite temu enostavnemu nasvetu.
Oglej si celoten članek

Strokovnjaki svetujejo, da je pri odločanju in nakupu opreme za dom najboljša kombinacija raziskave na terenu in nakupa po spletu. Zakaj?

Dajte si duška, obiščite pohištvene salone!

Salone je vredno obiskati, saj ponujajo izjemno paleto materialov, na katere morda ne bi pomislili, ko v spletni iskalnik vpisujete ključne besede. Različnih tekstur in oblik se lahko dotaknete, predmete primete v roko ali pa osebno preizkusite ergonomskost pohištva. Tudi barve bodo na zaslonu videti popolnoma drugačne kot v realnosti. Zato se najprej napotite v čimvečje število salonov, pogovarjajte se s prodajalci ter brskajte, iščite, tipajte. Nato pa ...

Fotografirajte specifikacije izdelka

Fotografirajte ime proizvajalca, naziv izdelka, njegove specifikacije ter seveda tudi ceno. Tako boste po intenzivnem iskanju imeli v svojem telefonu shranjene vse izdelke, ki so vam padli v oči. Ko pa pridete domov ...

Izdelek, ki vam je bil všeč, poiščite na spletu

Več slovenskih spletnih prodajaln nudi dobavo pohištva ter materialov in opreme za dom. Izdelek z enakimi specifikacijami poiščite tudi neposredno na proizvajalčevi spletni strani, prav tako pa preizkusite tuje spletne prodajalne, kot je npr. Amazon. Primerjajte ceno. V večini primerov je nakup izdelka na spletu ugodnejši zaradi manjšega števila posrednikov oziroma specifičnega procesa naročanja.

Primerjajte cene, dobavne roke ter ne pozabite upoštevati stroškov poštnine oziroma vožnje do prevzemnega mesta. Nakup enakega izdelka vas lahko pride tudi do polovice ceneje, če ste bili pri svoji raziskavi temeljiti.

Veselo nakupovanje!

Fotografija via Pexels

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.