Nenavadno milansko stanovanje

Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu Foto: Žurnal24 stanovanje v milanu
Sodobno, čudovito oblikovano stanovanje v Milanu, ki so ga zasnovali v Studiu GUM, je namenjeno mladi družini, ki se je vrnila domov po dolgi izkušnji življenja v tujini.
Oglej si celoten članek

Že tloris stanovanja je precej razgiban in unikaten: v mansardi pod dvokapno streho so prostori nanizani eden za drugim, kar ustvarja precej podolgovato zasnovo. Skozi strešna okna pada mehka svetloba, ki ustvarja specifičen, za ljubitelje umetnosti odličen ambient.

Interier vsebuje več po meri narejenih elementov, kot je npr. velika in čudovita knjižna omara iz lesa, jekla in medenine v mezaninu, po meri so narejene tudi vgradne omare, kuhinja ter celo ročaji na vratih.

Pritličje so arhitekti s pomočjo uporabe dveh različnih tlakov razdelili na dve območji: toplo bivanjsko in utilitarno kuhinjsko. Kuhinja, poudarjena v modri barvi, je kreativen in svež doprinos k celotni kompoziciji, ki jo sicer sestavljajo klasični, a v žive barve pretapecirani naslanjači, jedilni stoli ter obilo zanimivih kovinskih svetil, ki vsaka po svoje definira območje. 

Spalnice se prilagajajo specifični arhitekturni zasnovi, opremljene pa so v minimalističnem, a prefinjenem slogu. V otroški sobi je v mezaninu urejen še dodatni delovni kotiček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.