Očarljiva avstralska kmetija igralke Nicole Kidman

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Igralka je za Vogue odgovoila na 73 vprašanj - največ o njenem intimnem življenju pa je razkril njen dom.
Oglej si celoten članek

 

Čeprav je oskrajevka Nikole Kidman znana po tem, da o svojem zasebnem življenju nerada govori, ja med nedavnim intervjujem za revijo Vogue kamere povabila v svoj dom – očarljivo avstralsko kmetijo – kjer je odgovorila na nekaj vprašanj.

Igralka je spregovorila o vsem -  o avstralski gostoljubnosti, pa o veselju in strahovih, ki pridejo z materinstvom. Vsekakor pa je moč najbolj intimne zgodbe iz življenja igralke prebrati ne iz njenih besed, pač pa iz njenega doma.

Kamera pokaže veliko verando, toplo knjižnico, zračno dnevno sobo (v katerem lahko opazimo tudi klavir), rustično vrtno kočo in drago kmetijsko zemljišče. Med intervjujem lahko vidimo Kidmanovo, kako opravlja domača opravila, iz oči v oči pa se lahko spogledamo celo z njenimi kravami.

Vir: Vogue 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.