Očistite vzglavnik v treh preprostih korakih

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vsak večer v vzglavnik zakopljete svoj obraz, zato priporočamo, da ga vsaj nekajkrat v njegovi življenjski dobi tudi očistite (strokovnjaki priporočajo celo štirikrat letno).
Oglej si celoten članek

Na srečo je to popolnoma preprost. Sledite naslednjim trem korakom, kot jih v videu razloži avtor Dan DiClerko:

1. Počakajte na sončen dan in vzglavnik prezračite (UV svetloba uniči nekatere bakterije).

2. Vrzite vzglavnik v pralni stroj in ga nastavite na program za občutljivo perilo na srednjo temperaturo in dodajte nežen detergent.

3. Nazadnje ga posušite: v sušilec poleg vzglavnika vrzite nekaj suhih brisač, ki bodo pospešile proces sušenja, da pa bodo vzglavniki mehki in puhasti, dodajte še skrivno sestavino - nekaj teniških žogic.

Če imate vzglavnike iz naravnih materialov, jih raje ročno operite, ožamete pa jih lahko tudi s pomočjo centrifuge v pralnem stroju.

Če imate vzglavnik iz spominske pene, pa ga nikar ne mečite v stroj - namočite ga v kad z mlačno vodo in detergentom ter blazino ročno operite ter posušite na zraku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.