Okrasite steno na inovativen način

Foto: Little Green Notebook dekoracija sten Foto: Design Sponge dekoracija sten Foto: Nalle's House dekoracija sten Foto: Havenly dekoracija sten Foto: Little Green Notebook dekoracija sten Foto: House of Jade Interiors dekoracija sten Foto: Lonny dekoracija sten Foto: The Creativity Exchange dekoracija sten Foto: Skona Hem dekoracija sten Foto: A Cup of Jo dekoracija sten
Velike prazne stene kar kličejo po umetnini s karakterjem. Ker pa umetniška dela niso za vsak žep, smo zbrali devet sodobnih alternativnih načinov za okrasitev stene.
Oglej si celoten članek

Vsi jih imamo: prazne bele stene. V veži, nad jedilno mizo, nasproti postelje, med dvema okenskima odprtinama. Čeprav je belina včasih dobrodošla - na njej si spočijemo oči in zberemo svoje misli - pa je prav na naštetih mestih nezaželena. V prostorih, kjer se želimo počutiti dobrodošli, povezani in aktivni, potrebujemo tudi vizualno stimulacijo.

Umetniška dela so odlična izbira - drzna (ali zasanjana) grafika, ki v nas buri domišljijo in burka duhove; abstraktna slika, ki nas popelje vsakič v druge kraje; zbirka umetniških fotografij, ki preproste vsakdanje trenutke spreminja v umetnost...

Za marsikoga pa je nakup umetnipkih del žal nedosegljiv. Takrat lahko posežemo po preprostih, a humornih vizualnih stimulantih, predstavljenih v fotogaleriji. Nas je marsikatera izmed predstavljenih idej - vse smo našli na Pinterestu - zaradi svoje lahkotnosti in nepretencioznosti nadvse navdušila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.