Prenova: gre sploh za isti prostor?

Foto: Žurnal24 prenova kuhinje Foto: Žurnal24 prenova kuhinje Foto: Žurnal24 prenova kuhinje Foto: Žurnal24 prenova kuhinje Foto: Žurnal24 prenova kuhinje Foto: Žurnal24 prenova kuhinje
Ameriški par je porabil celo leto v iskanju popolnega stanovanja v popolni soseski, zato sta bila izjemno zadovoljna, ko sta našla cenovno ugodno dvosobno stanovanje v čudovitem predelu Brooklyna.
Oglej si celoten članek

Stanovanje je bilo zelo zdelano - še nikoli namreč ni bilo prenovljeno in s svojo temno in staro opremo ni bilo idealno okolje za mlad par.

Par, ki se je zelo dobro zavedal, da je z manjšim posegom možno ustvariti popolnoma drugačen prostor, si je zamislil svetlo in zračno kuhinjo, ki meji na jedilnico in ustvarja več družbanih točk, kjer lahko gostita prijatelje. V kuhinji sta si tudi želela udobje pri kuhanju in veliko shranjevalnih površin.

Obstoječi kuhinji sta prebila stene in jo povezala z dnevnim prostorom. Odločila sta se za kuhinjski niz iz IKEE, ki sta ga nadgradila s pultom iz granita, ki kuhinjski otok objame z ene strani in s previsom ustvarja majhen kotiček za zajtrkovanje.

Zamenjala sta tudi tlak in ploščice nadomestila z mat parketom z rahlim vintage izgledom.

S prenovo sta, po svojih besedah, izjemno zadovoljna. Pravita: "Čeprav tu živiva že pol leta, sva na trenutke še vedno presenečena, da je stanovanje zares najino."

via Sweeten

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.