Stolžek na poti do svetovnega uspeha

Foto: Žurnal24 Stolžek, Woodieful Foto: Žurnal24 Stolžek, Woodieful Foto: Žurnal24 Stolžek, Woodieful Foto: Žurnal24 Stolžek, Woodieful Foto: Žurnal24 Stolžek, Woodieful Foto: Žurnal24 Stolžek, Woodieful Foto: Žurnal24 Stolžek, Woodieful Foto: Žurnal24 Stolžek, Woodieful Foto: Žurnal24 Stolžek, Woodieful
Stolžek, prilagodljiv kos pohištva, produkt slovenske znamke Woodieful, zbira sredstva na Kickstarterju!
Oglej si celoten članek

Stolžek je multifukcijski kos pohištva, ki uporabniku omogoča neskončne možnosti uporabe; lahko ga uporabimo kot kavno mizico, nočno omarico, stol ali stojalo za revije, knjige ali gramofonske plošče. Oblikovalka in ustanoviteljica znamke Woodieful, Klavdija Jarc, pravi: "Želela sem ustvariti kos pohištva, ki bi uporabnika vedno znova navdihoval s svojo obliko in uporabnostjo." 

 

via GIPHY

Znamko Woodieful, kot pravi, vodijo tri odločne ženske: poleg Klavdije še Urška Valenčak in Eva Psarn, Stolžka pa proizvaja Grega Trček, ki je njihovo zamisel materializiral v kakovostni bukovini. Stolžka odlikujeta zaobljena eleganca in brezčasen dizajn, ki bo pustil pečat v prav vsakem prostoru.

Stolžek je trajnosten kos pohištva: zaradi svoje kakovostne izdelave, večnamenskosti in močnega dizajna lahko lastniku služi skozi različne bivanjske situacije - vse od najmanjše garsonjere pa do urejenega in uglajenega doma.

Po uspešnem tesitranju prve, manjše serije na tržišču, je bil naslednji logičen cilj Kickstarter kampanja, s katero želi oblikovalka doseči globalen trg.

Klavdija Jarc poziva: »Širite besedo in ne pozabite – le z vašo pomočjo lahko Stolžek doseže svoj polni potencial in prispe v domove vseh ljubiteljev oblikovanja!«

Prispevajte k globalni prepoznavnosti slovenskega oblikovanja tudi vi!

Fotografije: Nejc Puš

Več informacij in naročilo na uradni spletni strani www.woodieful.com in preko platforme Kickstarter 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.