Trend: koralna je barva poletja

Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva Foto: Žurnal24 koralna barva
Dodatki za dom v trendovski koralni barvi lahko nudijo poletno osvežitev vašega doma. Toda previdno: meja med dobrim in slabim okusom je pri tej izjemno divji barvi tanjša kot ponavadi.
Oglej si celoten članek

Ta nasičeni naravni odtenek izhaja iz tropskega okolja, zato je povsem naravno, da ga povezujemo s poletjem. Le-to s seboj prinaša ne le močno koralno barvo, pač pa tudi vse njene pastelne odtenke, ki segajo od vse do nežno roza. Toda v nasprotju s splošnimi nasveti, ki jih po navadi dajemo, se tokrat vzdržite in ne pretiravajte! Slabo odmerjena količina te predrzne barve lahko vaš interier spremeni v kičasto napako, ki jo boste še dolgo obžalovali.

Navdih in nekaj hitrih nasvetov lahko najdete v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.