Trik, ki vam bo olajšal vsakodnevno rutino odnašanja smeti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Obstaja boljši in učinkovitejši način za uporabo vrečk za smeti.
Oglej si celoten članek

Vsi smo se že znašli v situaciji, ko so bile smeti tako polne, da je bilo njihovo izvlačenje iz koša zelo oteženo (in ogabno), potem pa se je vrečka strgala, iz nje se je pocedilo... S tem preprostim trikom se boste takšnim situacijam izognili in si olajšali vsakodnevno rutino odnašanja odpadkov.

Preprosto navodilo si sledi tako:

1. V prazen koš za smeti namestimo vrečko tako, da njen rob prepognemo čez koš.

2. Koša ne postavimo nazaj na svoje mesto, ampak nadaljujemo in vanj vstavimo še eno vrečko, enako kot prvo. Nadaljujemo in v isti koš za odpadke vstavimo vsaj pet vrečk (odvisno od njihove debeline in globine koša).

3. Ko bodo odpadki dodobra napolnili koš, izvečemo zgornjo vrečko in jo odnesemo v smeti. Če se v procesu izvlačenja strga ali pa iz nje začne curljati, brez panike - namesto ene (tiste polne), izvlečemo še dodatno vrečko, ki bo zadržala odpadke in sokove, ki so pricurljali iz prenapolnjene vrhnje vreče.

4. V zabojniku že čaka popolnoma nova, prazna vrečka in koš je takoj pripravljen za nadaljno uporabo.

Genialno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.