10 najbolj priljubljenih avtov leta 2013

Foto: Volkswagen Volkswagen polo BlueGT Foto: Gregor Prebil Honda CR-V Foto: Anže Petkovšek Ford fiesta ST Foto: Volkswagen Volkswagen golf R Foto: Toyota Toyota camry Foto: Chevrolet Chevrolet cruze karavan Foto: Gregor Prebil Hyundai elantra Foto: Žurnal24 VW Jetta GLI Foto: Toyota Toyota corolla Foto: Saša Despot Ford focus ST
Pri nas je vladal renault clio, v Evropi volkswagen golf, kaj pa na vsem svetu? Zmagovalec je naprodaj tudi pri nas.
Oglej si celoten članek

Forbes je objavil lestvico desetih najbolj prodajanih avtomobilov na svetu na podlagi analize podatkov agencije LMC Automotive. Zanimivo (ali v času krize tudi ne) je, da je velika večina deseterice malih avtomobilov, začetna cena nobenega pa ne presega 25.000 evrov. Na lestvici le en model (toyota camry) ni na voljo Slovencem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.