10 najmanj pokvarljivih motorjev

Foto: Gregor Prebil Honda civic Foto: Žurnal24 Toyota prius V Foto: Gregor Prebil Mercedes-Benz GLK Foto: Gregor Prebil Volvo S60 DRIVe Foto: Žurnal24 Foto: Andrej Leban Lexus GS 450h Foto: Gregor Prebil Fiat 500L Foto: Gregor Prebil Ford C-max Foto: Gregor Prebil Nissan qashqai + 2 Foto: Žurnal24 Land Rover range_e
Britanska zavarovalnica Warranty Direct je iz vzorca 50 tisoč polic avtomobilov o pokvarljivosti sestavila lestvico desetih najzanesljivejših in desetih najmanj zanesljivih pogonskih agregatov v lanskem letu v Veliki Britaniji. Danes vam v fotogaleriji predstavljamo deset najzanesljivejših, v sredo pa deset najmanj zanesljivih avtomobilov.
Oglej si celoten članek




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:39 30. Januar 2013.

    Kdo bi si mislil , da je moj Fičko tolk visok rangiran. No pa saj resne okvare , razen tekočih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.