10 znotraj najlepših avtov leta

Foto: Proizvajalec Alfa romeo giulia Foto: Proizvajalec Bentley bentayga Foto: Proizvajalec Buick lacrosse Foto: Proizvajalec Honda CR-V Foto: Proizvajalec Lexus LC 500 Foto: Proizvajalec Lincoln continental Foto: Proizvajalec Maserati levante Foto: Proizvajalec Mazda CX-9 Foto: Proizvajalec Mini countryman Foto: Proizvajalec Subaru impreza
Izbrali so 10 novih avtomobilov z najlepšimi notranjostmi. Se strinjate z izborom?
Oglej si celoten članek

Vplivni ameriški WarsdsAuto vsako leto izbere tiste nove avtomobile, ki naj bi glede smisla za udobno in lično notranjost pokazali največ. Praviloma so na seznamu bolj premijske znamke, a sem pa tja se najde tudi kakšno presenečenje.

Tokratni izbor je izvzel veliko evropskih modelov, saj na seznamu ni recimo niti enega nemca ali francoza, pa čeprav je prišlo v zadnjem letu na tukajšnje ceste kar nekaj znotraj markatnih avtov - peugeot 3008, BMW 5, volvo S/V90 ... 

So pa priznanje namenili buicku lacrosse, ameriški različici opel insignije. K sreči Američani niso spregledali niti italijanske lepotice ali britanskega podeželana.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:39 21. April 2017.

    Maserati je ta boljši.

  • 16:13 21. April 2017.

    Ta boljši interier vsekakor imajo maserati, bentley in buick... Otmeno...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.