103 slovenski quasquai na pregled

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Pri Nissanovem stalnem nadzoru kakovosti vozila je bila ugotovljena težava z volanom na vozilu Qashqai, Qashqai+2 in NV200. Nissan bo po svetu vpoklical okoli 51 tisoč omenjenih modelov, v Sloveniji so taka vozila 103.
Oglej si celoten članek

Nissan je pri stalnem nadzoru kakovosti vozila ugotovil , da obstaja možnost, da ogrodje volana, ki je povezano z volanskim drogom, nima ustrezne trdnosti.

V primeru večjih obremenitev (kot so med običajnim upravljanjem), se lahko ogrodje volana loči od volanskega droga. Nissan izvaja prostovoljno kampanjo vpoklica na vozilu Qashqai, Qashqai+2 in NV200 na približno 51.000 vozilih v Afriki, Evropi, Latinski Ameriki, Karibih in Oceanskih tržiščih. Število prizadetih volanov, ki so potrebni za zamenjavo, je približno 600. Nissan ni seznanjen z nobenimi nesrečami ali poškodbami, ki so povezane s tem vprašanjem.

Na slovenskem trgu bo na pregled povabljenih 103 vozil, ki spadajo v skupino potencialno prizadetih vozil. Strošek pregleda in morebitnega popravila nosi Nissan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.