195 konjev tudi za zafiro tourer

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Pri Oplu so zmogljiv dizelski motor BiTurbo s 143 kilovati moči (195 KM) in 400 Nm, namenili tudi kompaktnemu sedemsedežnemu enoprostorcu zafiri tourer.
Oglej si celoten članek

Opel je zafiri tourer namenil dizelski motor s sodobno sekvenčno tehnologijo dveh turbinskim polnilnikov Twin-turbo.

Motor 2.0 CDTI BiTurbo, z največjo močjo 143 kilovatov (195 KM) in največjim navorom 400 Nm, požene zafiro tourer do najvišje hitrosti 218 km/h. Tovarniško normirana poraba je 5,6 l/100 km, od nič do 100 km/h pospeši v 8,9 sekundah. Pri Oplu navajajo tudi podatek o pospešku od 80 km/h do 120 km/h v peti prestavi, za kar je potrebno 8,5 sekund.

Ponudbo, vključno z novo možnostjo sestavlja sedem dizelskih motorjev in pet bencinskih, dopolnjuje še motor na LPG. Novost med agregati bo pri nas aprila 2013, že zdaj pa jo je moč naročiti za 29.710 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.