331 delavcev manj

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Revoz. Zaradi padca naročil nočna le še do 26. aprila.
Oglej si celoten članek

Ustavitvi proizvodnje konec leta in nato še februarja nista ublažili posledic padca naročil, zato bodo v Revozu, kot so sporočili, predvidoma 26. aprila zaustavili polovično nočno izmeno. Brez dela bo tako ostalo 78 zaposlenih za določen čas, 54 zaposlenih za nedoločen čas in 199 delavcev prek agencij.

Znova čez leto in pol

"Trenutno potekajo intenzivne priprave na projekt novih vozil, načrtovanih med Zvezo Renault-Nissan in Daimlerjem, ki nam čez približno leto in pol obetajo vnovično zaposlovanje," je povedala Nevenka Bašek Zildžović, vodja službe za stike z javnostmi v 
Revozu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.