A4 allroad pripravljen na blato

Foto: Audi Audi A4 allroad Foto: Audi Audi A4 allroad Foto: Audi Audi A4 allroad Foto: Audi Audi A4 allroad Foto: Audi Audi A4 allroad Foto: Audi Audi A4 allroad
Audi je na salonu v Detroitu predstavil terensko različico A4 avanta, imenovano allroad.
Oglej si celoten članek

Audi A4 avant quattro allroad, kot je polno ime najbolj naravi namenjenega nemškega karavana, nadaljuje tam, kjer je pričel njegov predhodnik v prejšnji generaciji. Gre torej za za 3,4 centimetre dvignjenega in dodatno zaščitenega avanta, ki je postavljen na 17-palčna, po želji tudi na 19-palčna platišča.

Blatniki in podvozje so nekoliko bolj varni pred praskami, medtem ko ga boste jasno ločili od običajnega avanta po pokončnih lamelah v motorni maski. 

Pri nadzoru delovanja pogona Audi Drive Select je dodan še proogram off-road, s katero delovanje blažilnikov, menjalnika in motorja prilagodi vožnji izven asfalta. 

Poganjal ga bo en bencinski in pet dizelskih motorjev, prodaja se prične poleti. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.