Akrapovič "spedenal" še golf GTI

Foto: Žurnal24 VW golf GTI akrapovic edition. (Foto: Akrapovič)
Slovensko podjetje Akrapović po vsem svetu slovi po izdelavi izpušnih sistemov. V primeru volkswagen golfa GTI je drugače, saj je zanj izdelalo celoten tuning paket.
Oglej si celoten članek

Predelani matt silver golf GTI akrapovic edition je dobil močnejši motor. Moč so s serijskih 154 kilovatov (210 KM) in 280 Nm navora povišali na 206 kilovatov (280 KM) in 360 Nm navora. Avtomobilu so dodali nova aluminijasta platišča, izboljšali so KW automotive podvozje, seveda pa niso pozabili niti na nov izpušni sistem iz nerjavečega jekla in močnejše zavore.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.