Ali ferrariji privlačijo ženske

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Lastnik ferrarija je izvedel socialni eskperiment. Želel je ugotoviti, kaj si ženske mislijo o ferrarijih in ali jih privlačijo.
Oglej si celoten članek

Na spletnem video kanalu Youtube se znajde veliko ponaredkov, zato tudi vam prepuščamo, da presodite, ali je video resničen ali ne. Je pa vsekakor zanimiv, saj gre za enega od mitov - ali ženske "padajo" na športne avtomobile tipa ferrari?

Voznik ferrarija F430 je dokumentiral, kako se ženske odzivajo, ko se jim približa z avtomobilom in ali ga bodo ogovorile, morda šle z njim na večerjo. Nabralo se je kar precej smešnih komentarjev, kot "daj mi denar." Več v videu.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.