Aston martin DB11 zapeljal v nove šikane

Foto: Aston Martin Aston martin DB11 Foto: Aston Martin Aston martin DB11 Foto: Aston Martin Aston martin DB11 Foto: Aston Martin Aston martin DB11
DB11 super coupe je prvi novodobni serijski aston martin z dvoštevilčnim imenom, ki pa prinaša tudi znaten odmik od dosedanjega oblikovanja. Model DB9 gre lahko sedaj mirno v pokoj.
Oglej si celoten članek

Aston Martin je v Ženevo na premiero pripeljal DB11 super coupeja, s katerim naznanja novo dobo za to butično britansko znamko superavtomobilov. 

DB11 si marsikateri detajl sposoja pri študiji prvega križanca DBX in unikatnega modela DB10 iz filma Spectre o James Bondu. Predvsem silhueta od B stebrička proti nizkemu zadku s tenko oblikovano svetlobno cevjo utegne povzročati veliko vzdihov. 

Kakšen je avto znotraj, bo več znanega v prihodnjih dneh, lahko pa pričakujemo obsežno digitalizacijo instrumentalne plošče, saj je nenazadnje DB11 prvi avto znamke, ki bo marsikaj pobral iz novodobnih mercedesov vsled sodelovanje z Mercedes-AMG.

V DB11 bobni V12 5,2-litrski turbo motor z močjo okoli 450 kW (600 KM), zelo verjetno bo na voljo tudi z V8 motorjem. 

Več od torka dalje po odprtju salona v Ženevi.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.