Astra kabriolet se vrača k razkošju

Foto: Opel
Foto: Opel
Opel nadaljuje z ofenzivo novosti. Javnosti je dal prvi namig, kako bo videti nova astra kabriolet. Novinka se vrača k tradicionalnemu platnenemu pokrivalu.
Oglej si celoten članek

Astra kabriolet nove generacije naj bi bila na cestah čez kakšno leto in pol, po uradni najavi športne trivratne astre pred nekaj dnevi pa je Opel že pohitel tudi z najavo različice za največje uživače.

Čeprav skica še veliko prikriva, pa je nekaj podrobnosti že mogoče izluščiti. Tako kovinska obroba okoli potniškega prostora daje slutiti, da bo šlo za razkošno štirisedežno zasnovo. Opel je že tudi potrdil vrnitev platnene strehe, ki kljub nekaterim pomanjkljivostim v primerjavi s trdo daje odločilen pečat pri naravi avtomobila.

Motorna paleta bo zagotovo v največji meri temeljila na že znani ponudbi, ki jo najdemo v "civilnih" astrah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.