ASX po skoraj desetih letih z novo obleko

Foto: Mitsubishi Mitsubishi ASX Foto: Mitsubishi Mitsubishi ASX Foto: Mitsubishi Mitsubishi ASX
Osvežitev za samuraja ASX.
Oglej si celoten članek

Mitsubishi je predstavil podobo osveženega kompaktnega križanca ASX. Avto, ki išče svoj prostor pod soncem v razredu s takšnimi asi, kot je nissan qashqai, bo bogatejši za precej spremenjen videz prednjega in zadnjega dela ter bo postal podoben svojim bratoma eclipse cross in outlander. 

Notranja glavna novost je novi, zmogljivejši in večji infozabavni sistem. Predvaja lahko tudi videodatoteke.

Foto: Mitsubishi Mitsubishi ASX

ASX je dobil nov motor, ki mu ga je priporočil večji outlander. 2,0-litrski naravno polnjeni bencinski motor ima moč 110 kW (150 KM). Tako kot doslej bodo kupci lahko izbirali med dvo- ali štirikolesnim pogonom, med ročnim ali CVT menjalnikom. 

Sedanjo generacijo ASX sicer izdelujejo že od leta 2010. Vmes so ga enkrat že obnavljali.

Foto: Mitsubishi Mitsubishi ASX

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.