Audi izbira nov logotip

Foto: Audi
Foto: Audi
Za zdaj sta na vpogled dve novi obliki logotipa, ki sta vse nekaj drugega kor štirje prstani, ki se križajo med seboj.
Oglej si celoten članek

Nov gadget Nov gadget za avtomobiliste: projeciranje logotipa na cesto

Nekateri tuji mediji, med njimi tudi QuattroWorld.com, specializiran za teme, povezane z znamko Audi, so objavili možni novi obliki logotipa, ki bi jih lahko Audi v prihodnosti uporabljal za svoje podznamke vozil. Logotip kljub revolucionarnim zamislim ostaja prepoznaven.

Avto Opel po odhodu predsednika predstavil nov slogan in logotip

V prvi različici je viden le kot zunanji obris štirih prstanov, ki se sicer med seboj prepletajo, podobno pa je tudi pri drugi različici predloga logotipa, ki predstavlja nepopolno obliko štirih prepletajočih se prstanov in je razdeljen le v dva para, ki se prepletata na sredini.

Foto: Audi

Ohoho! Cupra ima nov logotip in novo vlogo znotraj Seata

Kaj naj bi bilo v ozadju Audijeve poteze, še ni znano, ugiba pa se, da naj bi bil novi logotip povezan z načrti za prihodnost podjetja, ki je usmerjeno k električnim avtomobilom in avtonomni vožnji. Z novim logotipom bi pri Audiju jasno na zunaj ločili klasične modele z motorji na notranje zgorevanje od preostalih modelov, ki jih prinaša prihodnost.

Avto BMW z novim logotipom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.