Audi Q2 bo konkuriral mini countrymanu

Foto: Audi Audi crosslane coupe concept Foto: Audi Audi crosslane coupe concept Foto: Audi Audi crosslane coupe concept Foto: Audi Audi crosslane coupe concept Foto: Audi Audi crosslane coupe concept Foto: Audi Audi crosslane coupe concept Foto: Audi Audi crosslane coupe concept Foto: Audi Audi crosslane coupe concept
Audi je na salonu v Parizu presenetil z atraktivnim konceptom crosslane coupe, ki naj bi v serijski obliki nosil ime Q2 in na trgu konkuriral minijevemu countrymanu.
Oglej si celoten članek

Audi crosslane coupe je kompaktni trivratni crossover s targa streho, ima dva elektromotorja (eden z 51 kilovati moči in drugi z 86 kilovati moči), in 1,5-litrski trivaljni TFSI z 97 kilovati moči in 200 Nm navora, ki služi za daljši domet vozila. Zgolj na elektriko lahko pri hitrostih do 55 km/h prevozi do 86 kilometrov.

Foto: Audi Audi crosslane coupe concept Najvišja hitrost je 182 km/h, pospešek od 0 do 100 km/h 8,6 sekunde, tovarniška poraba je 1,1 liter na 100 prevoženih kilometrov, emisije CO2 pa 26 gramov na prevoženi kilometer. Koncept v dolžino meri 421 centimetrov, širok je 188 centimetrov, visok 151 centimetrov, tehta pa 1390 kilogramov.

Prihodnji Q2 bo v Audijevi modelski paleti uvrščen pod mode Q3 (v dolžino meri 439 centimetrov), po neuradnih podatkih pa naj bi stal okoli 25 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.