Audi TT roadster se bliskovito odpre soncu

Foto: Audi Audi TT roadster Foto: Audi Audi TT roadster Foto: Audi Audi TT roadster Foto: Audi Audi TT roadster Foto: Audi Audi TT roadster
Audijev TT je streho pospravil v prtljažnik.
Oglej si celoten članek

TT roasdster stavi na atraktivnost, platnena streha, ki je na voljo v treh barvah, pa se nad voznikom razpre v vsega 10 sekundah in to pri hitrosti do 50 km/h. 

Prtljažnik ne glede na položaj strehe ostaja vedno enak in spravi vase za 280 litrov prtljage, kar je precej več kot v prejšnji generaciji. 

Dvosedežnika poganjajo trije štirivaljni motorji: 135-kilovatni dizel, in dva TFSI motorja z močjo 167 kW in 228 kW. Bencinarja sta na voljo tudi s quattro pogonom. V Nemčiji je cena od 37.900 evrov naprej. TTS prihaja prihodnje leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.