Audi TT-S brez voznika

Foto: Žurnal24 Robotsko vodeni Audi TT-S Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

19,99 kilometra, 156 zavojev, sedemstopinjski nagib, asfalt in makadam – legendarni Pikes Peak v Coloradu najboljši vozniki in reli avtomobili napadajo že od leta 1916.
Oglej si celoten članek

Dirkalniki z 800 konjskimi močmi, kot je fiesta rallycross, so na vzponu na Pikes Peak stalna pojava. Vendar pa bi znal prihodnje leto vsa "nabildana" vozila zasenčiti na videz povsem običajni audi TT-S. Kako? Eno od najzahtevnejših dirkalnih stez na svetu bo v maniri pravih reli vozil, TT poskušal obvladati brez voznika, z avtomobilom pa bo v popolnosti upravljala robotika. Kako naj bi bila dirka videti v realnosti, prikazuje naslednji video, v katerega so vključeni tudi izseki posnetkov vožnje Walterja Röhrla v audiju quattro, ki je leta 1987 slavil zmago na dirki, ki vodi pod oblake.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.