Audiji postajajo dolgočasni?

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Visoki predstavnik Audija Wolfgang Dürheimer je v intervjuju za nemško avtomobilistično revijo Auto, Motor und Sport Magazine zatrdil, da si njihovi modeli v prihodnje ne bodo tako podobni kot zdaj.
Oglej si celoten članek

S tem se je odzval na kritike, da je razlikovanje med modeli na cesti skoraj nemogoče in da se njihova vozila razlikujejo le še v dolžini. "Slišal sem kritike iz tujine, ki imajo osnovo," v intervjuju pravi Dürheimer. Predstavnik Audija zagotavlja, da bo v prihodnje drugače, saj so se doslej posvečali predvsem učinkovitosti.

Audija A4 in A6 imata veliko primerljivih stilskih elementov z večjim modelom A8, družijo jih veliko bolj družinske linije kot modele znamke BMW in Mercedes-Benz, kar je na nekaterih trgih povzročilo kritike.

Dürheimer je zato najavil, da se bodo Audijevi oblikovalci "učili" od znamk, kot sta Bentley in Bugatti, ki sta obe v lasti skupnega koncerna Volkswagen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.