Avensis pripravljen za dirkališče

Foto: Žurnal24 Toyota se v svet dirkanja vrača z avensisom. (Foto: Toyota)
Potem ko so začele krožiti govorice, da se Toyota vrača v dirkaški svet, je na spletu že prvi dokaz. Avensis se bo preizkusil v krožnih dirkah v britanskem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Kot najavo prihoda v prestižni British Touring Car Championship so pri Toyoti objavili prve slike konceptnega dirkaškega avensisa. Glede na trenutne načrte naj bi se prvi primerki na dirkališču pojavili na zadnji letošnji prvenstveni dirki.

Za razvoj so poskrbeli pri podjetju GPR Motorsport iz Buckinghama, ki je specializirano za pripravo dirkalnih avtomobilov. Za volanom avensisa naj bi sedel dvakratni prvak britanskega prvenstva James Thompson. Pri Toyoti so najavili, da se bodo v prvenstvo vključili s tovarniško ekipo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.